+31172618794          assist@checkinpr.nl        

ONS TEAM

Dit is Check-in PR

Wij zijn het team van Check-in PR: een palet van verschillende talenten. Als PR- en communicatieprofessionals zitten we bovenop de veranderingen in het medialandschap en zijn we altijd op zoek naar kansen, verbindingen en uitdagingen. We zoeken altijd naar nieuwe ervaringen en kansen om naamsbekendheid en begrip te creëren. Het opbouwen van persoonlijke relaties is waar we goed in zijn, niet alleen met de media, onze partners en klanten, ook binnen ons team.

Werken bij Check-in PR

"Het werk binnen Check-in PR is erg gevarieerd en daarom super uitdagend! De ene dag schrijf je een mediabericht en de andere dag help je met het organiseren van een mediareis. Het geeft mij elke dag weer een kick om een uitgebreid medianetwerk bij te houden, creatieve PR plannen op te stellen en unieke content te creëren voor onze opdrachtgevers."

 

Mabel van Eijk

Stuur ons een mailtje!

Weet jij hoe je een ervaring kunt creëren van iets eenvoudigs als het drinken van een kop koffie? Ben je geïnteresseerd in culturen, interculturele zaken, online marketing, social media en het vertellen en schrijven van verhalen? Misschien vind je jouw droombaan dan wel bij Check-in PR. Wij maken graag kennis met nieuw talent. Denk jij het in je te hebben en voldoe je aan onderstaande eisen? Stuur ons een open sollicitatie.

Competenties : communicatief, verantwoordelijk, overtuigingskracht, probleemoplossend, georganiseerd, nieuwsgierig
Ervaring : Communicatie, PR, Toerisme, Taal
Diploma : Bachelor, Universiteit / HBO

Mail ons!